İSTKA’dan Medipol’ün katkı sağladığı 5 projeye destek

22.12.2021

İstanbul Medipol Üniversitesinin iş birliği yaptığı 5 proje İstanbul Kalkınma Ajansından (İSTKA) mali destek almaya hak kazandı.

hoca_kolaj-3fe3b775-cdf2-4bd1-a8ea-380b55f0da62.png

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) 2021 Mali Destek Programı değerlendirme sonuçlarına göre İstanbul Medipol Üniversitesinin iş birliği yaptığı 5 proje destek kapsamına alındı. İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Devrim Tarakçı “Erişilebilir Bilim”, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Pınar Kaya Ciddi “Engelsiz Havuz”, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Güzel “Hesaplamalı İlaç Tasarım Merkezi”, Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Öğretim Üyesi Dr. İlker Köse “Yenilikçi Üretim ile Katma Değer: YAY-YÜKA Platformu”,  İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Korhan Mavnacıoğlu ise “İstanbul Görsel Sanat Merkezi” projeleri ile İSTKA tarafından mali açıdan desteklenecek. İstanbul Medipol Üniversitesi projelerde Bağcılar Kaymakamlığı, Bağcılar Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi, Marmara Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi ile iş birliği yapacak.

Son Güncelleme Tarihi: 05/01/2023 - 11:55