Mühendislik öğrencileri ABD yolcusu

29.03.2022

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileri İbrahim Yuşa Çetin, Mert Can Çakmak, Mustafa Aktaş ve Bedirhan Gergin yurt dışından staj ve doktora kabulü aldılar.

muhendislik-f991421d-b5b9-4d01-800c-2aac573f0184.png

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileri yurt dışından staj ve doktora kabulü aldılar. Bilgisayar Mühendisliği 3. Sınıf Öğrencisi İbrahim Yuşa Çetin, Silikon Vadisi’nde bulunan Quantum3D Firması’nda staj yapacak. Aynı fakültenin öğrencileri Mert Can Çakmak ve Mustafa Aktaş ise ABD’den doktora kabulü aldılar. Çakmak, Arkansas Üniversitesinde, Aktaş, Washington Devlet Üniversitesinde doktora yapacak. Geçen sene Bilgisayar Mühendisliğinde çift ana dal öğrencisi olan Bedirhan Gergin de New York’ta bulunan Albany Üniversitesinden tam kabul almış ve doktora çalışmalarına başlamıştı. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde çift ana dal yapan Gülşade Rabia Çakmak ise Amgen Scholars bursu ile Zürih Federal Teknoloji Enstitüsü’nde çalışmalar yürütecek.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 15:50