Köksalar ve Dilsiz’in projeleri ödüle layık görüldü

02.10.2017

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sinirbilim Doktora Programı öğrencileri Fulya Köksalar ve Pelin Dilsiz, 5. Uluslararası Moleküler Biyoloji Kongresi’nde sundukları projelerle ödüller..

51-15a86a16a0ea-Biyoloj

Medipol Üniversitesi Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER) araştırmacılarından Yrd. Doç. Dr. Deniz Atasoy danışmanlığında çalışmalar yapan Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sinirbilim Doktora Programı öğrencileri Fulya Köksalar ve Pelin Dilsiz, bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Moleküler Biyoloji Kongresi’nde sundukları çalışmalarla ödüller aldı. Bu yıl Boğaziçi Üniversitesinde düzenlenen kongrede Pelin Dilsiz “Homeostatik Beslenmeyi Düzenleyen ve Hedonik Sürücüleri Kontrol Eden Melatonin Konsantre Hormon Nöronları” başlıklı çalışmasıyla ödül kazanırken; Fulya Köksalar ise “VMH’daki SF1 Nöronlarının Uzun ve Kısa Süreli Regulasyonunun İstaha Etkileri” başlıklı çalışmasıyla FEBS editörü Seamus J. Martin tarafından verilen FEBS Poster Ödülü’ne uzandı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 12:15