Kutsal Köse, Medipol’de ‘Başarının 5 Anahtarı’nı anlattı

29.01.2015

Heal Your Life Workshop Lideri ve profesyonel koç Kutsal Köse, Medipol Üniversitesi’nde Geleneksel Perşembe Toplantıları kapsamında ‘Başarının 5 Anahtarı’ konusunda konuşma yaptı.

4b427df5-4366-4044-bfd5-5752e58ac9a0-kockutsalmeeting.jpg

Medipol Üniversitesi Kavacık Yerleşkesi’nde düzenlenen konuşmaya öğretim üyeleri ve idari personel katıldı. ‘Başarının 5 Anahtarı’ konusunda konuşma yapan Profesyonel Koç Köse, 1 saatlik sürede başarının sırlarını anlattı. Başarılı bir üniversitede başarı konusundan bahsetmenin kendisi için zor olduğu ifade eden Köse, ünlü eğitmen Dale Carnegie’nin başarı hakkındaki öğretilerinden bahsetti. Başarının ilk adımının insan ilişkileri olduğunu söyleyen Köse, ikinci adımın olumlu tutum ve davranışlar, üçüncü adımın özgüven, dördüncü adımın iletişim ve son adımın da liderlik olduğunu belirtti. Zaman zaman video sunumları ile konuşmasına devam eden Köse, kişisel gelişim konusundan ve insanların performanslarını olumsuz yönde engelleyen durumlardan bahsettikten sonra konuşmasını bitirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 14:54