Ana içeriğe atla

Medipol, 2.dönem mezunlarını verdi

16.06.2015

Medipol Üniversitesi, ikinci dönem mezunlarını verdi. Dün öğleden sonra Taksim'deki İCC İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilen törende, mezunlarımızı aileleri, hocaları, idari personel ve Medi..

f-af8e-dff98795ae81-2015_mezuniyet.JPG

2010 yılında lisans düzeyinde eğitim-öğretim faaliyetine başlayan Medipol Üniversitesi, ikinci dönem mezunlarını verdi. Dün öğleden sonra Kongre Vadisindeki İCC İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilen törende, mezunlarımızı aileleri, hocaları, idari personel ve Medipol hastaneleri personeli yalnız bırakmadı. Görkemli tören, kongre merkezinin büyük salonunda yapıldı. Fuaye alanında verilen kokteyl ile başlayan törende öğrenciler salona girmeden önce bir yandan son hazırlıklarını yaptı, bir yandan da arkadaşları ve aileleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Tören, akademisyenler ve Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu yöneticileri için de önemli bir buluşmaya sahne oldu. Sohbetler edildi, hatıra fotoğrafları çektirildi. Saatler 15’i gösterdiğinde törenin yapılacağı büyük salonun kapıları açıldı. Aileler ve konuklar büyük bir heyecan içinde salonda kendilerine ayrılan yerlere geçti. Medipol Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Fahrettin Koca’nın da katıldığı törende, sunucu Kadir Çöpdemir’in daveti ile Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Ceran’ın arkasından öğretim üyelerimiz cübbelerini giyinmiş bir halde sahneden inerek salona giriş yaptılar. İstiklal Marşımızın okunması ve şehitlerimiz için saygı duruşunun ardından Medipol Üniversitesi’nin yeni reklam filminin gösterimi gerçekleştirildi. Hollywood filmlerinden sahnelere Medipol Üniversitesine dair diyalogların eklenmesi ile yapılan kısa filmin gösterimi ise konuklar tarafından hayli beğenildi.

AYDIN: ÜNİVERSİTENİN GERÇEK BÜYÜMESİ MEZUNLARI SAYESİNDE GERÇEKLEŞİR
Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın, törendeki konuşmasında mütevelli heyetine, hocalara ve idari personele teşekkür etti. Anne babaları tebrik eden Aydın şöyle devam etti: “Bugün sizin en mutlu günlerinden biri. Çocuklarınızla iftihar ediniz. Çünkü çok başarılı bir eğitimin ardından mezun oluyorlar. Medipol kültürü onları kuşattı. Şimdi onlar Medipol mezunları olarak Medipol kültürünü geliştirecekler. Üniversitenin gerçek büyümesi Türkiye’nin dört bir yanına yayılan ve başarılı çalışmalar yapan mezunları sayesinde gerçekleşir. Medipol mensubu olmak, ülkenin yayınlarını inşa etmek demektir. Gençler, hepinizi bu duygularla uğurluyorum. Allaha emanet olun.”

KOCA: ÖĞRENCİ MERKEZLİ EĞİTİM ANLAYIŞIMIZIN MEYVELERİSİNİZ
Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Fahrettin Koca ise bugün büyük bir gurur içinde olduklarını, çünkü Medipol mezunlarının insanlığa katkı sunmak üzere yola çıktıklarını söyledi. Koca şöyle dedi: “Medipol’ün 2.dönem mezunları, özgür düşünme ve bilimsel yetkinlik ile Türkiye’nin yarınlarını inşa edecekler. Sizler, öğrenci merkezli eğitim anlayışımızın meyvelerisiniz. Geçmişin değerlerini korurken geleceği inşa etmeye çalıştık. Gençler, bugün alınterinizle aldığınız bu diplomalar, hayat kalitenizi de yükseltsin. Bir şiirden bir kitaptan aldığınız tat artmışsa, biz görevimizi bir nebze olsun yapabilmişiz demektir.”

DİPLOMALARINI ALAN ÖĞRENCİLER MESLEK YEMİNLERİNİ ETTİ
Konuşmaların ardından diploma ve meslek yemini törenlerine geçildi. İlk olarak fakülte ve bölüm birincilerine diplomaları takdim edildi. Ardından lisans ve ön lisans öğrencileri sahneye davet edilerek kendilerine diplomaları takdim edildi. Meslek yeminlerini eden öğrenciler, törenin finalinde keplerini hep birlikte havaya fırlattılar. Tören, öğrencilerin aileleri ile buluşması ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:10