Medipol, gelecek nesiller için 3000 fidan dikti

12.05.2015

Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için kolları sıvayan Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu çalışanları, Şile-Ömerli yolundaki Medipol Hatıra Ormanı’na 3000 fidan dikimi gerçekleştirdi.

950b59ec-c2d9-4538-b675-327cc31b399f-Medipol_Hatira_Ormani.JPG

Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD), Medipol Üniversitesi Eczacılık Öğrenci Birliği, Kritik ve Analitik Düşünme Kulübü’nün ortak organize ettiği ve Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu çalışanlarının destek verdiği etkinliğe Medipol Üniversitesi öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler katıldı. 10 Mayıs 2015 Pazar günü gerçekleşen ve 3000 fidanın dikiminin gerçekleştirildiği etkinliğe Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bahadır Kürşat Güntürk, Psikoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erol Yıldırım, Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel, Türk Müziği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Güldeniz Ekmen, Yurt Müdürü Zafer Günaydın ve öğrenciler katıldı.Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD), Medipol Üniversitesi Eczacılık Öğrenci Birliği, Kritik ve Analitik Düşünme Kulübü’nün ortak organize ettiği ve Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu çalışanlarının destek verdiği etkinliğe Medipol Üniversitesi öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler katıldı. 10 Mayıs 2015 Pazar günü gerçekleşen ve 3000 fidanın dikiminin gerçekleştirildiği etkinliğe Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bahadır Kürşat Güntürk, Psikoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erol Yıldırım, Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel, Türk Müziği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Güldeniz Ekmen, Yurt Müdürü Zafer Günaydın ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:19