Diş Hekimliği Fakültesi, “2. Bilimsel Toplantısı”nı düzenlendi

12.05.2015

Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, çeşitli konularda akademik sunumların yapıldığı geleneksel Bilimsel Toplantısı’nın 2’ncisini düzenledi.

-bd20-4b24-b5d4-e00744366285-2_Bilimsel_Toplanti.jpg

Bu yıl 2’ncisinin düzenlendiği Medipol Üniversitesi Bilimsel Toplantısı’na öğretim üyeleri, öğrenciler ve dışarıdan katılan serbest diş hekimleri katıldı. 8 Mayıs 2015 Cuma günü Medipol Üniversitesi Haliç Kampüsünde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı, Medipol Üniversitesi’nin genç bir üniversite olmasına rağmen araştırma olanakları ve bilimsel faaliyetleriyle hızlı yükselen bir üniversite konumuna geldiğini söyledi. Toplantının sabah oturumunda kemik yetersizliğinde tedavi yaklaşımları, öğleden sonraki oturumunda ise orofasiyal ağrı üzerine sunumlar yapıldı. Toplantı sonunda katılımcılar, sunumları çok faydalı bulduklarını, toplantıların geleneksel hale gelmesini arzu ettiklerini belirttiler.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:07