Şengil ve Togay’ın projesi, 3. Gıda AR-GE Proje Pazarı’nda sergilendi

12.05.2015

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri ile Marmara Üniversitesi Nanoteknoloji Biyomalzemeler Araştırma Merkezi’nin birlikte yürüttüğü bakteriyel selülozdan antimikrobiyal ve akıllı gıda ambalajı üret..

8-a92489d7a23f-KavacikGorseli1.jpg

Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Ege İhracatçı Birlikleri tarafından 21-22 Nisan 2015 tarihinde İzmir’de düzenlenen III. Gıda AR-GE Proje Pazarı etkinliğinde, Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sine Özmen Togay’ın Marmara Üniversitesi Nanoteknoloji Biyomalzemeler Araştırma Merkezi’nin birlikte yürüttüğü “Gıda Endüstrisi Atıklarından Elde Edilen Bakteriyel Selülozdan Antimikrobiyal Gıda Kaplaması ve Yeni Nesil Mikroçip-Elektrohidrodinamik Atomizasyon Yöntemi ile Akıllı Biyosensör Gıda Ambalajı Üretimi” başlıklı proje, başvuruda bulunan 450 proje arasından sergilenmeye değer proje olarak yer almaya hak kazandı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:06