Medipol ‘IEES Standartlar Zirvesi’ne ev sahipliği yaptı

23.07.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen ‘IEEE Standartları Zirvesi’nde teknoloji profesyonelleri IEEE standartları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

0ea-463d-abc6-5e75

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, IEEE Türkiye, IEEE Standartlar Birliği, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu iş birliğinde IEEE Standartları İstanbul Zirvesi düzenlendi. Kuzey kampüste yapılan zirveye başta Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Tunçer Baykaş olmak üzere Wifi Standartlarını geliştiren IEEE 802.11 Çalışma Grubu Başkanı Dorothy Stanley, IEEE Avrupa Standart Direktörü Hermann Brand, IEEE Medikal Ölçüm Cihazları Standart Grubu Başkanı Almir Badnjevic ile çok sayıda yerli ve yabancı konuşmacı katıldı. İstanbul Medipol Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinin de destek verdiği zirvede “IEEE Standart Birliği, IEEE’nin Avrupa Faaliyetleri, IEEE ve Startuplar, IEEE ve Akılı Şebekeler, IEEE 802.11 ve 5G, Standartlara Katılım” konuları ele alındı.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:28