Medipol, Kazakistan’dan gelen heyeti ağırladı

18.02.2016

Kazakistan’da faaliyet gösteren Aktobe Sağlık Koleji’nin müdürü Majih Kuzbakov ve beraberindeki heyet, eğitim ve sağlık alanında çeşitli temaslarda bulunmak üzere Medipol Üniversitesini ziyaret etti.

a25f-d90889780181-Kazakistan_Heyet.JPG

Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Nurcan Okçuoğlu’nun eşlik ettiği ziyarette heyet, üniversitenin başta anatomi laboratuvarı olmak üzere sağlık uygulama merkezlerini gezdi. Kazakistan’da acil sağlık hizmetlerine yönelik bir ambulans şirketi kurmak istediklerini söyleyen heyet, bu kapsamda Medipol Üniversitesi’ni ziyaret ederek sağlık ve eğitim alanlarında fikir alışverişi yapmak istediklerini söyledi. Heyet aynı gün içerisinde Bağcılar’da yer alan Medipol Üniversitesi Hastanesini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:23