Medipol öğrencileri stajlarını Aselsan ve TÜBİTAK’ta tamamladı

07.12.2017

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileri stajlarını TÜBİTAK ve Aselsan’da yaptı.

2979d9a-TUBITAK_PROJE.jpg

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinde başarılı olan ikinci sınıf öğrencileri TÜBİTAK ve Aselsan’da stajlarını yapma imkanından faydalandı. Bu sene ilki düzenlenen uygulama kapsamında öğrenciler, ulusal ve uluslararası başarıları bulunan TÜBİTAK ve Aselsan’da staj eğitimlerini tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. Öğrenciler, öğrenimleri boyunca aldıkları eğitimin, staj yaptıkları merkeze adaptasyon sürecini azalttığını ifade etti. Merkezlerde yürütülen projelerde aktif görev alan öğrenciler bu sayede teknik gelişimlerinin yanında proje yönetimi hakkında da bilgi sahibi oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 10:35