Medipol Üniversitesi darbe girişimine tepki için Demokrasi Yürüyüşüne katıldı

23.07.2016

İstanbul’da faaliyet gösteren tüm devlet ve vakıf üniversiteleri darbe girişimine tepki göstermek için demokrasi yürüyüşü yaptı. Dün akşam Vatan Caddesinde düzenlenen Demokrasi Yürüyüşüne Rektör Pr..

84f67eb2-d0ad-44d3-9a72-e33a154221ee-Rektor_Aydin_Darbe_Protesto.JPG

Aralarında Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Ceran’ın da olduğu Medipol Üniversitesi akademik ve idari personeli, diğer devlet ve vakıf üniversiteleriyle birlikte darbe girişimine tepki göstermek için Demokrasi Yürüyüşüne katıldı. Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde buluşan binlerce akademisyen Vatan Caddesine doğru yürüyerek kısa bir basın açıklaması yaptı. Fatih Belediye Başkan Mustafa Demir’in de aralarında olduğu akademisyenler darbe girişimini sert bir dille kınadı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:21