Medipol ve KBÜ arasında iş birliği anlaşması

16.08.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi (KBÜ) arasında üç farklı iş birliği protokolü imzalandı.

kbü

İstanbul Medipol Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi (KBÜ) arasında “Akademik İş Birliği, Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) Kurumsal Paydaş İş Birliği ve Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) Kurumsal Paydaş İş Birliği” protokolleri imzalandı. Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran ile KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık tarafından imzalanan protokole göre; Üniversitemiz ve KBÜ tarafından yürütülecek akademik iş birliği programı çerçevesinde, ön lisans, lisans ve lisansüstü eğitim-öğretim, bilimsel ve teknolojik araştırma-geliştirme projeleri, Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) ile Türkiye’de birçok paydaşın katılımıyla düzenlenecek ulusal Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) kapsamında ortak çalışmalar yürütülecek. Rektörlükte düzenlenen imza töreninde Ceran, Sosyalfest ve Sağlıkfest’in paydaşları arasında yer almaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek imzalanan protokollerin her iki üniversite için hayırlı olmasını diledi. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ise desteklerinden dolayı Rektörümüz Ceran’a teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 16/08/2024 - 16:59