Medipol’de kayıt heyecanı

06.09.2011

İstanbul Medipol Üniversitesi’nde öğrenci kayıtları başladı. Bu yıl da tüm kontenjanlarını dolduran Medipol’e ÖSYM kontenjanından 490 öğrenci kayıt yaptıracak. Bu sene Tıp Fakültesi 60, Diş Hekimliği Fakültesi 60, Eczacılık Fakültesi 60, Sağlık Bilimleri Fakültesi 230 ve Hukuk Fakültesi 80 öğrenciyi kabul edecek.

Dün başlayan kayıtlara öğrenci ve velilerden yoğun ilgi var. Lobide kurulan masalarda kayıt işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler ve ailelerine içecekler ve çeşitli ikramlar sunuluyor. Kayıtlar Cuma gününe kadar sürecek.

ÖSYM kontenjanından gelen 490 öğrencinin yanı sıra kabul edilecek yabancı uyruklu öğrenciler ile birlikte sayının 500’ü geçmesi ve geçen yıl kabul edilen 381 öğrenci ile birlikte toplam öğrenci sayısının 900’ü geçmesi bekleniyor.

Son Güncelleme Tarihi: 31/03/2023 - 08:52