Medipol’den üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirecek adım

01.09.2016

Medipol Üniversitesi, Bursa Sanayi ve Ticaret Odası’na bağlı Mesleki Yeterlilik Sınav ve Bilgilendirme Merkezi (MESYEB) ve İnsan Kaynakları Enstitüsü ile üniversite-sanayi işbirliğine yönelik bir p..

127fcead-Kavacik_kampus(1).jpg

Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM), üniversite ve sanayi işbirliğini güçlendirecek bir protokole imza attı. Bursa Sanayi ve Ticaret Odası’na bağlı Mesleki Yeterlilik Sınav ve Bilgilendirme Merkezi (MESYEB) ve İnsan Kaynakları Enstitüsü ile imzalanan protokolle Medipol SEM, mesleki eğitim sınavlarına girecek kişileri yönlendirebilecek, sınavların ve mesleki eğitimlerin kalitesini denetleyerek fikirler sunabilecek. Medipol Üniversitesi’nin mesleki yeterlilik eğitimlerinde bilinirliğinin artmasının beklendiği anlaşma ile hem akademisyen ve öğrenciler bilimsel çalışmalarını sahada uygulayabilme şansını elde edecek, hem de üniversite-sanayi işbirliğine yönelik adımlar atılacak.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:45