Medipollü genç hemşireler buluştu

14.01.2016

Medipol mezunu olup Medipol hastanelerinde görev yapan genç hemşireler ile TESA Vakfı Bursu ile öğrenimine devam eden Hemşirelik Bölümü öğrencileri moral programında bir araya geldi.

34-0c7743a7f07a-Genc_Hemsireler_Moral.jpg

Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı’ndan (TESA) 3 ve 4. sınıfta öğrenim bursu alan ve halen Medipol Sağlık Grubu Hastanelerinde yarı zamanlı çalışan Hemşirelik Bölümü öğrencileri ile Medipol mezunu genç hemşireler, Medipol Üniversitesi Hastanesinde düzenlenen bir programda bir araya geldi. Yaklaşık 120 genç hemşire ve hemşire adayının buluşmasında yöneticileri de onlara eşlik etti. Programda Medipol Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı, Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu İşletme Direktörü Özer Koca, Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nihal Sunal, Koşuyolu Medipol Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Sevgi Yiğit ile Medipol Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Meryem Kapancı da hazır bulundu. Genç hemşirelerimizin hazırladığı programla keyifli dakikalar yaşanırken 2016 yılında aramıza katılan TESA’lı öğrencilere “Hoş geldiniz” denildi.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:46