Medipol’ün kurduğu Ümraniye Cezaevi Kütüphanesine ziyaret

30.04.2014

Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nevzat Koç ile Hukuki Gelişim Kulübü öğrencileri Ümraniye E Tipi Cezaevi’ne ziyarette bulundu.

7a-Umraniye_Cezaevi_ziyaret.jpg

Kulüp tarafından organize edilen kampanya çerçevesinde kurulan cezaevi kütüphanesi de ziyaret edildi. Ziyarette, cezaevi müdürü Nedim Elbistan tarafından Prof. Dr. Nevzat Koç’a mahkûmlar tarafından ebru sanatı ile icra edilmiş tablo hediye edildi. Ayrıca kulüp adına öğrencimiz Ahmet Karakaya’ya teşekkür belgesi takdim edildi. Grup, daha sonra cezaevinde incelemelerde bulundu. Resim ve tekstil atölyesinde ve drama kursunda incelemelerde bulunan grup aynı zamanda cezaevinin güvenliği gibi konularda yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret, cezaevi müdürü ve eğitim birimindeki görevli öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:38