Mimarlık Tarihi dalında En İyi Sunum Ödülü Dr. Sağdıç’ın

04.09.2015

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zafer Sağdıç, Mimarlık Tarihi dalında Uluslararası Disiplinlerarası Bilimsel Konferans Komitesi tarafın..

56e41-Zafer_Sagdic.jpg

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zafer Sağdıç, Uluslararası Disiplinlerarası Bilimler Konferans Komitesi’nin bu yıl 15’incisini düzenlediği ödül törenine katıldı. 1 Eylül 2015 tarihinde Bulgaristan’ın Albena kentinde gerçekleştirilen ödül töreninde Sağdıç, yaptığı 3 farklı sunum ile Mimarlık Tarihi dalında En İyi Sunum Ödülü’ne layık görüldü. Sağdıç’a ödülü, “Güncel Mimarlıkta Parametrik Dokunuşun Önemi”, “Tasarım Sürecinde Temsiliyet ve Sunum Problematiği” ve çalışmaya Aysun Aydın’ın da ortak olduğu “Mutlu Kenti Aramak, Tartışmak ve Karşı Çıkmak” başlıklı sunumlar getirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 09:00