‘Muhasebecilikte 4 yıllık eğitim çok önemli’

16.11.2017

Günümüz dünyasında 2 yıllık öğretim programlarının yeterli olmadığını belirten İSMMO Başkanı Yücel Akdemir, bu nedenle muhasebe eğitimi alan öğrencilerin lisans mezunu olmalarının önemine işaret et..

9a7-4156-463b-a2ce-0c4fb0105543-Muhasebe_Event_Medipol.jpg

Medipol Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı tarafından Kuzey Kampüste gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak katılan İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yücel Akdemir, muhasebecilerin meslekte yaşadığı zorlukları anlattı. Günümüz dünyasında 2 yıllık öğretim programlarının yeterli olmadığına işaret eden İSMMO Başkanı Yücel Akdemir, bu nedenle öğrencilerin eğitimlerini 4 yıla tamamlamalarının önemini vurguladı. Medipol öğrencilerinin böyle bir üniversitede eğitim görmelerinin kendileri için büyük bir fırsat olduğunu belirten Akdemir, öğrencilerin okurken kendilerini geliştirmeleri gerektiğini kaydetti.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 10:54