'Öğrenci Kulüpleri Futbol Turnuvası'nda şampiyon belli oldu

15.12.2023

İstanbul Medipol Üniversitesi Güney Kampüs’te gerçekleşen ‘Öğrenci Kulüpleri Futbol Turnuvası’nda şampiyon, MEDSAY ve Bilim Kurgu Fantazya kulüpleri karma takımı oldu.

A16A9808

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Öğrenci Kulüpleri Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu. Güney Kampüs Spor Tesisleri’nde gerçekleşen turnuvanın finalinde, MEDSAY ve Bilim Kurgu Fantazya kulüplerinin karma takımı ile Lojistik ve Fiziksel Aktivite kulüplerinin karma takımı karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçın sonucunda MEDSAY ve Bilim Kurgu Fantazya kulüplerinin karma takımı şampiyon oldu. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Dans ve Gastropol kulüplerinin karma takımı, SBMYO ve Ergoterapi kulüplerinin karma takımını mağlup etti. Turnuvanın gol kralı ise MEDSAY ve Bilim Kurgu Fantazya kulüplerinin karma takımından Muhammed Tuğra Arslan oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 15/12/2023 - 15:05