Öğrencimizin tüberküloz için geliştirdiği projeye birincilik ödülü

28.05.2018

Medipol Üniversitesinde mikrobiyoloji yüksek lisansı yapan Oğuzhan Köse’nin tüberküloz hastalığının teşhis ve tedavisine yönelik geliştirdiği proje İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi Tanıtım Günleri’nd..

e-oguzhan

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde mikrobiyoloji alanında yüksek lisans yapan Oğuzhan Köse, İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi Tanıtım Günleri kapsamında düzenlenen proje fikri yarışmasında birincilik ödülünü kazandı. “1 Milyon TL Araştırma Bütçeniz Olsa, Bu Bütçeyi Hangi Hastalığı Tedavi Etmek İçin ve Nasıl Bir Strateji İzleyerek Kullanırdınız?” başlıklı yarışmada proje fikri sunan 3 kişiye ödül verildi. Öğrencimiz Oğuzhan Köse’nin tüberküloz hastalığının teşhis ve tedavisi için geliştirdiği proje yarışmada birinci oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:52