Öğretim Görevlimiz Koca Londra’da ödülleri topladı

04.01.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Yüksek Mimar Feza Koca, ‘Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’ gecesinde ödülleri topladı.

4d439d98-ff97-4d66-a378-422a0668d5bb-Koca_odul.jpg

Dünyada inşaatın ‘Oscar’ı olarak nitelendirilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards) 22’nci kez sahiplerini buldu. Londra’da düzenlenen ödül töreninde İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Yüksek Mimar Feza Koca 4 ödüle birden layık görüldü. Koca, ilk olarak Avrupa’da, ardından da uluslararası alanda ‘İç Alanda Karma Kullanım’ ve ‘İç Alanda En İyi Karma Kullanım’ kategorilerinde birinci oldu. Koca, ‘BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri Projesi’ ile birinciliğe layık görülürken ödülünü Birleşik Krallık Parlamento Üyesi Rt.Hon. John Thurso’nun elinden aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:46