Öğretim Üyemiz Durmaz 2018’in ‘Bilim Kadını’ seçildi

27.09.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Yasemin Yüksel Durmaz, UNESCO ve L'Oreal Türkiye tarafından 2018’in ‘Bi..

d

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Yüksel Durmaz, L'Oréal’in Türkiye’de 16 yıldır UNESCO iş birliği ile devam ettirdiği ‘Bilim Kadınları İçin’ programında 2018’in ‘Bilim Kadını’ seçildi. L'Oréal Türkiye’nin kadınların bilime olan katkısına, bilimde cinsiyet eşitliğine dikkat çekmeyi ve rol modeller oluşturmayı hedefleyen programında Durmaz, “Malzeme Bilimleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. Durmaz’a ödülü Emek Sineması’nda yapılan törende takdim edildi. Ödül törenine iş, ekonomi ve akademi dünyasından profesyonellerin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 16:15