Prof. Albayrak, Perineocon 2016 Çalıştayına davet edildi

25.04.2016

Perineal ürolojik cerrahi alanında Hindistan’da düzenlenecek olan Perineocon 2016 Çalıştayının düzenleme komitesi, Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selami Albayrak’ı progr..

a-bda36371ba0c-Selami_Albayrak.jpg

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve İstanbul İl Sağlık Müdürü olan Prof. Dr. Selami Albayrak, perineal ürolojik cerrahi alanında uluslararası tanınırlığı olması sebebiyle Hindistan Üroloji Derneği tarafından düzenlenecek olan Perineocon 2016 Çalıştayına katılmak üzere Hindistan’a gidecek. Çalıştayın organizasyon komitesi başkanı Prof. Dr. Rajeev Sood, Albayrak’ın programa iştirak etmesi hususunda özel davet mesajı yolladı. Sood, 30-31 Temmuz 2016’da Yeni Delhi’de yapılacak çalıştayda canlı yayınla operasyon yapılacağını da belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 13:12