Prof. Öz, kerpiç evden ABD’de profesörlüğe uzanan hikayesini anlattı

30.04.2015

Dünya çapında tanınan ünlü Türk doktor Mehmet Öz’ün babası Göğüs Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Mustafa Öz, Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşide Konya’da doğduğu kerpiç evden ABD’de profe..

ae670-Mustafa_Oz.jpg

Yrd. Doç. Dr. Neslihan Yüzbaşıoğlu'nun danışmanlığında Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencileri Ezgi Karabulut, Gülnur Çağlar, Büşra Işılay Gökçe, Ayşe Subaşı, Fatma Namlı, Serhat Hızal ve Bilge Han Karabacak tarafından Haliç Kampüsü'nde düzenlenen söyleşiye öğretim üyeleri Prof. Dr. Ufuk Şakul, Prof. Dr. Alper Atasever, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Söyleşiye ABD’de yayınlanan ünlü sağlık talk-show programı Dr. OZ’un sunucusu Kalp Damar Cerrahı Dr. Mehmet Öz’ün babası, Prof. Dr. Mustafa Öz katıldı. Öz söyleşide, Konya’da kerpiç bir evde başlayan çocukluk yıllarını ve tek kelime İngilizce bilmeden doktor olmak için gittiği ABD anılarını anlattı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:36