Prof. Özgen Narcı, EPAS Akreditasyon Semineri’ne katıldı

01.06.2016

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacer Özgen Narcı, Paris’te gerçekleştirilen EPAS Akreditasyon Semineri’ne katıldı.

acd5f626-f6eb-467e-8a27-dfc8a2536c03-EPAS.jpg

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacer Özgen Narcı, Türkçe örgün lisans programının uluslararası akreditasyonu için geçen yıl başlatılan çalışmalar kapsamında Paris’te gerçekleştirilen EPAS Akreditasyon Semineri’ne katıldı. Önümüzdeki Ağustos ayında yapılacak “uygunluk” başvurusu öncesinde 24-25 Mayıs 2016 tarihleri arasında Paris’te gerçekleştirilen seminerde, EFMD Kalite Birimi Direktörü ve ekibinin liderliğinde EPAS akreditasyon aşamaları ile ilgili konular tartışıldı. 8 ülkeden işletme, ekonomi ve yönetim alanlarında eğitim veren kuruluşların temsilcilerinin katıldığı seminerde, Sağlık Yönetimi Bölümümüz sağlık alanında katılım gösteren tek program oldu. Bu çalışmaların hedefi, Fakültemizin üyesi olduğu “Avrupa Yönetimi Geliştirme Vakfı”nın (EFMD) Program Akreditasyon Sistemine (EPAS) başvurulması olarak açıklandı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:41