Tıp öğrencimiz Alperen, kanser araştırma merkezinde staj yapacak

01.06.2016

Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencimiz Alperen Uysal yaz döneminde Cornell ve Rockefeller Üniversitelerine bağlı kanser araştırma merkezinde staj yapacak.

94c74-77b0-42ac-9d5b-a51cea5f4ed3-Medipol_Ogrenci_Alperen.jpg

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi Alperen Uysal, ABD’de bulunan Cornell ve Rockefeller Üniversitelerinde yaz stajı yapacak. Dünyanın en başarılı kanser araştırma merkezleri sıralamasında 2.sırada gösterilen Memorial Sloan-Kettering Cancer Center’e kabul edilen Alperen, Prof. Dr. Gabriela Chiosis ile “Transforme Edilmiş Sistemlerde Moleküler Şaperonların Farmakolojik Modülasyonu ve Heat-Shock-90 Proteinlerinin Kanser Tedavisindeki Yeri” konusunda çalışma yapacak. Tıp Fakültesi Dekanlığının desteği ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel ile Yrd. Doç. Dr. Esra Çağavi’nin danışmanlığında ABD’de çalışma yapacak olan Alperen’i tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:40