“Psikoloji Topluluğu Kulübü” kuruldu

26.02.2015

Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nin bu yıl ilk öğrencilerini kabul eden Psikoloji Bölümü bünyesinde kurulan “Psikoloji Topluluğu Kulübü” üye kabul etmeye başladı.

6fa9ba0b-69b6-4043-938d-c21134624e97-psikotopluluk.jpg

“Psikoloji Topluluğu Kulübü”, 26-28 Şubat tarihleri arasında Kavacık Kampüsü C Blok’ta üye kabul etmek üzere stant açacak. 2 Mart Pazartesi günü üye kayıt faaliyetlerine Haliç Kampüsü’nde devam edecek olan kulübe, Üniversitenin tüm öğrencileri üye olabilmekte. Psikoloji Topluluğu Kulübü’nün gelecekte yapacağı aktiviteler arasında; psikolojik filmlerin gösterimi, psikoloji temalı aktiviteler, sosyal sorumluluk projeleri, psikoloji günleri ve kulüp öğrencilerinin hazırlayacağı Psikoloji Bülteni yer alacak. Kulüp ayrıca psikoloji alanının önde gelen uzmanlarının bir araya geleceği seminerler de düzenleyecek.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 14:34