REMER danışmanı Özcan’a “Kraliyet Üniversitesi’nin Diplomatı” unvanı verildi

01.03.2016

Medipol Üniversitesi Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER) danışmanı Prof. Dr. Mutlu Özcan’a İngiliz Kraliyet Üniversitesi (Royal College) tarafından “Kraliyet Üniversitesi’ni..

Mutlu_Ozcan_Royal_College.jpg

Medipol Üniversitesi Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi Danışmanı ve aynı zamanda Zürih Üniversitesi Dental Materyaller Bölüm Başkanı olan Prof. Dr. Mutlu Özcan, İngiliz Kraliyet Üniversitesince “Kraliyet Üniversitesi'nin Diplomatı” unvanına layık görüldü. İngiliz Kraliyet Üniversitesi’nin senede bir kişiye verdiği onur unvanına layık görülen Özcan, bu unvanı alan ilk Türk oldu. İskoçya’nın Glasgow şehrindeki tarihi Bute Hall’da düzenlenen törenle Özcan, FDS RCPS (Fellow of Dental Surgeons-Royal College of Physicians and Surgeons) unvanını alarak Royal College’ın çeşitli etkinliklerinde görev alacak.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:16