Tamburi Cemil Bey ölümünün 100. yılında anıldı

17.05.2016

Tamburi Cemil Bey, ölümün 100. yıldönümünde Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen toplantıda anıldı.

bb8-bdd46e4179c7-Tanburi_Cemil_Bey_

Tamburi Cemil Bey, Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin düzenlendiği toplantıda ölümün 100. yılında yâd edildi. Kavacık Kampüsünde düzenlenen anma toplantısına Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Ceran’ın da aralarında olduğu akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. Eski TRT spikeri Banu Zorlutuna’nın sunduğu anma toplantısında Tamburi Cemil Bey’in hayat öyküsü Yrd. Doç. Dr. Nuri Özcan tarafından okundu. Tanburi Cemil Bey’in birbirinden güzel eserleri mızraplı tanburuyla Doç. Dr. Hanefi Özbek ve kanunuyla Volkan Gidiş tarafından icra edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:56