Tüm sağlık mesleklerine yönelik eğitim!

30.06.2015

Medipol Üniversitesi, tüm sağlık mesleklerine yönelik eğitim veriyor. Türk sağlık sisteminde tanımlanmış tüm mesleklere dair lisans, ön lisans ve lisansüstü eğitim için en doğru adres Medipol. Öğre..

ecafe33-Saglik_egitim.jpg

Öğrencilerini yarınların güçlü Türkiye’sine hazırlamak ve onların başarılı kariyerini inşa etmek adına yola çıkan Medipol; gücünü, uluslararası birikime sahip uzman akademik kadrosu, güçlü sağlık altyapısı ve yüksek teknolojiye sahip donanımlı laboratuvarlarından alıyor. Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, 4 yıllık Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, 2 yıllık Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, 2 yıllık Meslek Yüksekokulunda Türk sağlık sisteminde tanımlanmış tüm branşlara dair lisans, ön lisans ve lisansüstü eğitim veriliyor. Öğrencilerine ilk yıllardan pratik eğitim imkânı ve araştırma sahaları sunan Medipol, sağlık alanında gelecek hayal eden öğrencilere tüm alternatifleri sunuyor.

NİTELİKLİ İNSAN GÜCÜNE DEV YATIRIM

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde öğrenci kabul eden lisans programları:
• Beslenme ve Diyetetik
• Çocuk Gelişimi
• Dil ve Konuşma Terapisi
• Ebelik
• Ergoterapi
• Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
• Hemşirelik
• Odyoloji
• Ortez-Protez
• Sağlık Yönetimi
• Sosyal Hizmet

4 yıllık Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’nda öğrenci kabul eden lisans programları:
• Beslenme ve Diyetetik
• Çocuk Gelişimi
• Ebelik
• Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
• Hemşirelik
• Sağlık Yönetimi
• Sosyal Hizmet

53 program, eğitimli sağlık teknikerleri yetiştiriyor

Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Meslek Yüksekokulları 53 programı ile sağlık sektörünün ihtiyacı olan teknikerler yetiştiriyor. Öğrencilerin iş hayatına tam donanımlı olarak hazırlanmasını sağlıyor. Nitelikli insan gücünün öneminin bilincinde olan Medipol, ülkemizde bilhassa son yıllarda büyük gelişme gösteren sağlık sektörünün ihtiyaç ve beklentilerine cevap veriyor.

Uzman eğitiminin adresi de Medipol

Sağlıktaki lisans ve ön lisans eğitimlerini lisansüstü eğitimleri tamamlıyor. Sağlık Bilimleri Enstitüsü 24 programda lisansüstü eğitim veriyor.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 09:58