Türk Müziği Bölümü öğrencilerinden Pan Yayıncılık’a ziyaret

17.11.2015

Medipol Üniversitesi Türk Müziği Bölümü 1. sınıf öğrencileri, hocalarıyla birlikte müzik yayıncılığında önemli eserlere imza atan Pan Yayıncılık’ı ziyaret etti.

987-e63fa4e16e9d-Pan_Yayincilik_Kasim_2015.jpg

Medipol Üniversitesi Türk Müziği Bölümü 1. sınıf öğrencileri, hocaları Yrd. Doç. Dr. Nuri Özcan, Yrd. Doç. Dr. Güldeniz Ekmen ve Yrd. Doç. Dr. Şeyma Ersoy Çak ile müzik yayıncılığında Türkiye’de önemli bir yeri olan Pan Yayıncılık’ı ziyaret etti. 13 Kasım 2015 Cuma günü gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Pay Yayıncılık’ın kurucusu Işık ve Ferruh Gencer’den müzik yayıncılığı ve kütüphaneciliği hakkında bilgiler aldı. Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Özcan, Türkiye’de müzikle ilgili yayınların az olduğunu, bu sebeple Pan Yayıncılık’ın yayımladığı eserlerin önemli olduğunu vurguladı. Ziyarette öğrenciler, kitabevinin yeni oluşturduğu müzik kütüphanesini ayrıntılı olarak inceleme fırsatı buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 10:59