Türkiye ekonomisi Medipol’de masaya yatırıldı

24.05.2016

Ekonomiyi bekleyen süreçlerin ele alındığı “Küresel ve Yerel Dinamikler Işığında Ekonomiyi Neler Bekliyor?” paneli Medipol Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

5cc8b6ee-4a86-4fbb-baaa-81d98e73edcb-Ekonomi_paneli_IYBF_Mayis2016.JPG

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Küresel ve Yerel Dinamiklerin Işığında Ekonomiyi Neler Bekliyor?” başlıklı panel Kavacık Kampüsünde gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Bloomberg HT Haber Koordinatörü Ali Çağatay'ın yaptığı panele Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Karahan, DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan ve Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ konuşmacı olarak katıldı. Konuşmasında dünya ve Türkiye ekonomisine dair veriler sunarak başlayan Karahan, global ekonomideki gevşek görünümün ulusal ekonomiye yansımalarına işaret etti. Karahan, 2016 ve sonrası için öne çıkan fırsat ve zorluklara da değindi. DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan ise Türkiye'nin yurt dışındaki çalışmaları hakkında bilgiler sundu. Vardan, çeşitli coğrafyalardaki fırsatlardan bahsederken AB ile ilgili son gelişmeleri de değerlendirdi. Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ da Türkiye ekonomisinin çekirdeğini firmaların oluşturduğunu vurguladı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:50