Türkiye’deki ruh sağlığı hizmetleri İMÜ’de tartışmaya açıldı

30.05.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi ‘Ruh Sağlığı Yasa Teklifinin Vaat Ettikleri ve Türkiye’de Ruh Sağlığı Hizmetleri’ başlıklı panele ev sahipliği yaptı.

d

İstanbul Medipol Üniversitesinin ev sahipliğinde ‘Ruh Sağlığı Yasa Teklifinin Vaat Ettikleri ve Türkiye’de Ruh Sağlığı Hizmetleri’ başlıklı panel düzenlendi. Panelde Ruh Sağlığı Yasası ile ilgili mevcut durum tartışmaya açıldı. Güney Kampüs Salonunda yapılan panelin konuşmacıları arasında İMÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökhan Malkoç, Doç. Dr. Fahriye Oflaz, Doç. Dr. Ejder Yıldırım, Uzm. Psk. Dan. Fatma Zengin, RÜSİHAK Öz-Savunucu Fikret Bektaş, Sosyal Hizmet Uzmanı Melek Durukan, Uzman Psk. Dan. Ebru Şafak Toksoy ve Doç. Dr. Aynur Eren Gümüş yer aldı. PDR mesleğinin geleceği için yol haritası da çizilen panele meslek örgütleri başta olmak üzere akademisyenler, terapistler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:50