Uçkan ve asistanı, En İyi Sunum Ödülüne layık görüldü

09.06.2015

Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sina Uçkan ile Başkent Üniversitesinden asistanı Sıdıka Sinem Soydan’ın ortak çalışması, En İyi Sözlü Sunum Ödülüne layık görüldü.

ebc51f1-Sina_Uckan.JPG

Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sina Uçkan ile Başkent Üniversitesinden asistanı Sıdıka Sinem Soydan’ın çalışması, bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Ağız Çene Yüz Cerrahları Birliği Derneği (AÇBİD) Uluslararası Bilimsel Kongresinde En İyi Sözlü Sunum Ödülüne layık görüldü. 28-31 Mayıs tarihleri arasında Antalya Titanic Deluxe Otel’de gerçekleştirilen kongreye; akademisyen, araştırmacı ve sektörden 406 temsilci katıldı. 48 sözlü ve 286 poster sunumunun yapıldığı kongrede, Uçkan ve Soydan’ın “The Changes of Lower Lip Esthetic Following Bone Graft Harvesting from Mandibular Symphysis” başlıklı ortak çalışması, en İyi Sözlü Sunum Ödülüne layık görüldü.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:15