Web TV’miz yayına başladı

04.01.2017

Bilimsel ve güncel konuların Medipol Üniversitesi akademisyenlerince değerlendirildiği MEDU WEB TV yayına başladı.

c-4a95-8edb-98e466f21d80-meduweb.jpg

MEDU WEB TV’de sağlık, ekonomi, bilim, teknoloji, sanat, tasarım, yaşam, hobi ve diğer birçok güncel gelişmeler Medipol Üniversitesi akademisyenlerince değerlendiriliyor. Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Ali Büyükaslan, “90’larda gelişen yaşam boyu eğitim anlayışının bir yansıması olarak uzaktan eğitim-öğretim etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan videolar, toplumda farkındalığı artırmayı ve yaşam boyu eğitime katkı sağlamayı amaçlıyor.” dedi. ‘Bilimin izlenebilir yüzü’ sloganını kullanan MEDU WEB TV, webtv.medipol.edu.tr/ ile www.youtube.com/medipoluniversitesi uzantılı kurumsal Youtube adresi üzerinden izleniyor.

Son Güncelleme Tarihi: 25/04/2024 - 13:50