Yabancı öğrenciler Medipol’de staj yapıyor

01.07.2013

Medipol Üniversitesi, yabancı öğrencilerin staj eğitimlerine ev sahipliği yapıyor. Tıp eğitimlerini İsviçre ve Mısır’da sürdüren 4 öğrenci, Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde staj eğitimi görüy..

d

Ain Shams Medical School öğrencisi Ahmed Mahmoud Mohammed İsmail, İç Hastalıkları Gastroenteroloji Bölümünde 1 ay süren staj eğitimini tamamladı. İsviçre Basel Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Elif İnceleme ise 1 Haziran’da başlayan stajını Temmuz ayının sonuna dek sürdürecek. İnceleme, eğitimini Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümünde sürdürüyor. Mısırlı tıp öğrencisi Ahmed Abdelrahman Abdelatty Ali, Zagazig Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim görüyor. Ali, 1 Eylül 2013 tarihinden itibaren 1 ay genel cerrahi stajı yapacak. Ain Shams Medical School öğrencisi bir başka Mısırlı Sarah Rizk Aly Mostafa da 1 Eylül 2013 tarihinden itibaren 1 ay boyunca Dermatoloji Bölümünde staj yapacak.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 08:42