Yavuzer, 24 Kasım’da öğretmenlere hitap etti

26.11.2015

Medipol Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Yavuzer, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle “sınıfta etkili öğrenme” başlığı ile bir konuşma yaptı.

9273dc0aaa10-Haluk_Yavuzer.JPG

Medipol Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Yavuzer, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir konuşma yaptı. “Sınıfta Etkili Öğrenme-Öğretme Ortamının Oluşumunda Öğretmenin Rolü” başlıklı konuşmasında Yavuzer, sınıfta etkili öğrenme konusunda salondaki öğretmen ve öğretmen adaylarına tavsiyelerde bulundu. Yavuzer, etkili bir öğrenme için öğrencinin bireysel özelliklerinin dikkate alınmasını, öğrenme çabası içine girmeye teşvik edilmesini ve destekleyici geri bildirimler verilmesi gerektiğini söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 10:43