Yeni Öğrenci Konseyi belirlendi

12.01.2017

Medipol Üniversitesi Öğrenci Temsilciliği Seçimi yapıldı. Yapılan seçimin ardından Medipol Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı, Hukuk Fakültesi Öğrencisi Mehmet Sefa Çakan oldu.

d

2 yıl süreyle görev yapacak olan Öğrenci Konseyi temsilcileri fakülte, yüksekokulu, meslek yüksekokulu ve enstitüler bazında belirlendi. Seçimde Hukuk Fakültesi Öğrencisi Mehmet Sefa Çakan Öğrenci Konseyi Başkanı oldu. Melih Tarık Özdemir Uluslararası Tıp Fakültesi, Halit Binici Tıp Fakültesi, Hikmet Yoldaş Diş Hekimliği Fakültesi, Yağmur Özdemir Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sema Erden Eczacılık Fakültesi, İrem Nur Şensoy Sağlık Bilimleri Fakültesi, Ece Küçük Eğitim Fakültesi, Oğuzhan Şengüler İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Ahmet Yasir Gökçe Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Suat Yılmaz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Beytullah Gümüş ise İletişim Fakültesi Öğrenci Temsilcisi seçildi. Koray İşçimen İMÜ Meslek Yüksekokulu, Emre Beyaz Adalet Meslek Yüksekokulu, Burak Çavuşoğlu Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Fehmi İspir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi olurken Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Öğrenci Temsilciliğine ise Enes Şimşek seçildi. Melih Koç Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ahmet Yazar Fen Bilimleri Enstitüsü, Taha Keleştemur ise Sağlık Bilimleri Enstitüsü Öğrenci Temsilcisi oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 16:13