Mezuniyet Törenine Katılacak Aileler ve Misafirlerimizin Dikkatine!

Tören programını indirmek için tıklayınız.

Tören alanının kapasitesi nedeni ile törene katılacak aile üyeleri/izleyici sayısına 4 kişilik sınırlama getirilmiştir. Mevsim sıcaklıkları nedeniyle herhangi bir sağlık sorunu yaşanmaması adına izleyicilerimiz (yaşlılar, hamileler, kronik hastalığı ve alerjik rahatsızlığı olanlar) tören heyecanını Youtube canlı yayını ile deneyimleyebilir. Törenler üniversitemizin youtube hesabından canlı olarak yayınlanacaktır.

Youtube: https://www.youtube.com/user/medipoluniversitesi

Güvenlik tedbirleri gereğince Mezuniyet Törenleri boyunca üniversitemizin Kavacık Güney Kampüsüne girişler mezun öğrencimizin öğrenci kimlik kartı ya da öğrenci belgesi fotokopisi ile yapılacaktır. Katılım gösterecek her ziyaretçinin bir nüshaya ihtiyacı bulunmamaktadır. Üniversiteye birlikte giriş yapacak aileler ya da çoklu ziyaretçi grupları için ortak kullanılacak bir belge yeterlidir. Mezun öğrencimizden öğrenci kimlik kartı fotokopisi istemeyi ve kampüs girişinde göstermeyi unutmayınız.

1-10 Temmuz tarihleri boyunca sürecek törenler açık havada yapılacaktır. Tören saatinden önce kampüse giriş yapan misafirlerimizin hava durumundan etkilenmemesi için bina içinde ayrılmış alanlarda (Giriş kat fuaye alanı, B4 Kat amfileri) dinlenmesi ve anonslar sonrasında tören alanına geçmesi önerilmektedir. Araçla gelen misafirlerimizin bekleme alanlarına ulaşımını kolaylaştırmak güvenlik görevlileri tarafından yapılan yönlendirmelerin dikkate alınmasını rica ederiz.

Giriş kat fuaye alanında bulunan kafeteryalardan ve tören alanında bulunan kafeden yararlanabilirsiniz.

Mevsim sıcaklıkları nedeniyle herhangi bir sağlık sorunu yaşanmaması adına izleyicilerimiz Youtube canlı yayını ile tören heyecanına eşlik edebilir. B4 katında bulunan amfilerden törenler canlı yayınlanacaktır.

Youtube:https://www.youtube.com/user/medipoluniversitesi

Engelli ya da engelli aracı kullanan misafirlerimiz aşağıda yer alan telefon numarasından üniversitemize ulaşarak kampüs içinde ihtiyaç bildirdikleri konularda destek talep edebilirler. Misafirlerimizden hangi fakülte ve bölüm törenine katılacakları, isim-soy isim, iletişim için cep telefonu numarası, engel türü ve destek talebi hakkında bilgi istenecektir.

İletişim: 444 85 44 / 1927

Fotoğraf, video çekimi vb. amaçla da olsa misafirlerimizin sahne ve sahne çevresinde bulunmaması, kendileri için ayrılan alanda kalması tören akışı ve izleyicilerin görüş açısının kısıtlanmaması bakımından önemlidir.

• Mezuniyet törenlerinde kampüse evcil hayvan girişi gerekli şartların sağlanması koşulu ile serbesttir.
  • Evcil Hayvanla sahneye çıkılmasına izin verilemeyecektir.
  • Törene Evcil Hayvan Girişi düzenlemeleri kapsamında Evcil Hayvan; Tarım ve Orman Bakanlığı envanterine kayıtlı, evcilleştirilmiş, çipi ve aşı karnesi bulunan, aşıları tam kedi ve küçük ırk (süs) köpekler olarak kabul edilir.
  • Köpekler için ağızlık kullanımı zorunludur.
  • Üniversite kampüslerinde yapılan mezuniyet tören alanına, üniversite veteriner hekimi ya da anlaşmalı veteriner hekim tarafından verilen “Hayvan Dostu Kampüs Giriş İzin Belgesi” ile girilebilir.
  • Başvurunun 17 Haziran’a kadar yapılması şarttır. Tören ile aynı gün yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.
  • Evcil hayvanın mezun adayı öğrenci ya da mezun adayı öğrencinin anne, baba ya da kardeşi üzerine kayıtlı olması esastır.
  • Başvuru için; evcil hayvan sahibi öğrencinin adı soyadı, evcil hayvanın üzerine kayıtlı olan aile bireyinin isim ve soy ismi, iletişim bilgileri, evcil hayvanın adı, cinsi, yaşı, fotoğrafı, aşı karnesinde son aşılarının olduğu sayfanın fotoğrafı, herhangi bir psikolojik ve/veya fiziksel sağlık problemi ya da (varsa) engel durumu hakkında bilgiler istenecektir.
  • “Hayvan Dostu Kampüs Giriş İzin Belgesi” yalnız Tören süresince geçerlidir.
  • Tören alanına girmeden önce güvenlik ekiplerine ilgili belge gösterilmelidir.
  • Güvenlik ekipleri, izin belgesi olsa dahi veteriner hekim tarafından oluşturulan ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na gönderilen listede kayıtlı olmayan evcil hayvanları tören alanına almaz.
  • Başvuru esnasında istenilen bilgilerin eksiksiz ve doğru verilmesi zorunludur.
  • Rehber Köpekler için “Hayvan Dostu Kampüs Giriş İzin Belgesi” başvurusu yapılmalı ve rehber köpek olduğuna dair belge sunulmalıdır.
  • Egzotik hayvanlar tören alanına giremez.
  • Yasaklı köpek ırkları “Hayvan Dostu Kampüs Giriş İzin Belgesi” koşullarını sağlasa dahi tören alanına giremez.
  • Tören alanına giriş izni verilen evcil hayvanların tören alanında bulundukları süre içerisinde kişi ya da mala zarar vermesi durumunda sorumluluk evcil hayvan sahibine aittir. Başvuru sırasında evcil hayvan sahibine sorumluluklarına yönelik taahhütnameyi imzaladığına dair işaretleme yapması istenir.

Online Başvuru Formu için Tıklayınız.

• Evcil hayvan sahibinden evcil hayvanın beslenme ve tuvalet ihtiyacı dolayısıyla çevreyi kirletmemesi için gerekli önlemleri alması beklenir.
  • Mezuniyet tören alanında aşırı gürültü, saldırganlık, kirlilik vb. törene olumsuz yansıyacak durumların oluşması halinde evcil hayvan ve eşlik edecek aile bireyi alandan uzaklaştırılır ve tören alanından uygun bir uzaklıkta tahsis edilen alanda beklemesi sağlanır.

İletişim: 444 85 44 / 2050

Mezuniyet Törenlerinin yapılacağı Kavacık Güney Kampüsü’nde otopark mevcuttur. Yaya giriş ve çıkışları kampüs ana giriş kapısından yapılacaktır. Araç girişleri kampüs ana giriş kapısından, araç çıkışları yönlendirme ile gösterilen güzergâhtan yapılacaktır.

Ekleme Tarihi: 07/06/2024 - 09:48Son Güncelleme Tarihi: 13/06/2024 - 14:51