Teknoloji firmalarından temsilciler öğrencilerimizle buluştu

17.04.2017

Teknoloji firmalarından temsilciler, bu yıl ikincisi düzenlenen Meducation Talks etkinliğinde Medipol öğrencileri ile bir araya geldi.

3-bee7-2fd9538dd69b-Meducation_Talks2.JPG

Medipol Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolunun bu yıl ikincisini organize ettiği Meducation Talks etkinliğine Siemens Healthineers İleri Tedavi Cihazları Ülke Temsilcisi Mehmet Ayçin, Garnizon Bilgi Güvenliği Kurucusu Alper Başaran, Microsoft Türkiye Yazılım İş Ortakları Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Direktörü Gökşin Bakır, General Electric Healthcare Pazarlama Direktörü Gözal Berksu Karaibrahimoğlu ve Ultrason Cihazı Satış Müdürü Bertay Fişekçi konuşmacı olarak katıldı. Kavacık Güney Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte öğrencilere birer hayallerinin olması noktasında tavsiyeler sunan Mehmet Ayçin, Siemens Healthineers olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Öğrencilere siber saldırı ve güvenlik hakkında bilgiler veren Alper Başaran ise yazdığı “Siber Savaş Cephesinden Notlar” kitabını konferans sonunda 3 öğrenciye hediye etti. Gökşin Bakır öğrencilere akademi ve sektördeki tecrübelerini aktarırken General Electric’ten Gözal Berksu Karaibrahimoğlu ve Bertay Fişekçi de doğru kariyer adımlarını anlattı. Organizasyonu gerçekleştiren öğrenciler ise konuklar adına TEMA Vakfına fidan bağışında bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:26