Ana içeriğe atla

Yöneticiler Medipol Kariyer Zirvesinde buluştu

13.04.2017

Telekomünikasyondan perakendeye, gıdadan lojistiğe kadar şirket ve kuruluşların üst düzey yöneticileri Medipol Üniversitesinde düzenlenen “Medipol Kariyer Zirvesi ‘17”de bir araya geldi.

3c1a6601263f-Medipol_Kariyer_Zirvesi_Yapildi.jpg

Medipol Üniversitesi İnsan Kaynakları Kulübünce organize edilen “Medipol Kariyer Zirvesi ‘17” farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirket ve kuruluşların önde gelen yöneticilerini bir araya getirdi. 11-12 Nisan 2017 tarihleri arasında Medipol Üniversitesi Kavacık Güney Yerleşkesinde yapılan konferansın sunuculuğunu TRT spikeri İlker Koç üstlendi. Medipol Üniversitesi İşletme Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Kerem Alkin, Doç. Dr. Nihat Alayoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Pelin Vardarlıer’in açış konuşmalarını yaptığı zirve 2 gün süresince toplam 8 oturum halinde yapıldı.

“SOSYAL SERMAYE KİŞİNİN ADRES DEFTERİ İLE ORANTILI”
Açış konuşmasını yapan İşletme ve Yönetim Bilimleri Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nihat Alayoğlu, kişinin sosyal sermaye gücünün adres defterindeki telefon numaraları ile doğru orantılı olduğunu söyledi. Alayoğlu öğrencilere zirvede katılımcılarla kuracakları ilişkileri gelecekte de sürdürmeyi tavsiye etti. Bu tür zirvelerde sadece bugünün mesleklerini değil, gelecekte var olma ihtimali olan mesleklerinin de ele alınması gerektiğini kaydeden İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kerem Alkin ise önümüzdeki 10 yılın dünya siyaseti ve ekonomisi açısından kolay olmayacağını savundu. Alkin, bugünün öğrencilerini Türkiye’nin geleceğinde zorlu görevler beklediğini söyledi. İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Pelin Vardarlıer de organizasyonu düzenleyen İnsan Kaynakları Kulübünün firmalarla öğreniciler arasında bir köprü olma amacının bulunduğunu söyledi.

ZİRVE TWİTTER’DA TÜRKİYE GÜNDEMİNE GİRDİ
Sürpriz hediyeler ve çekilişlerin yer aldığı zirve, Twitter’da #medipolkariyerzirvesi hashtagi ile ülke gündemine girdi. Zirvede ayrıca Albaraka Türk, Panda, Kurukahveci Mehmet Efendi, Fresco, New York Education ve EtkiNNlik gibi firmaların da stantları yer aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:28