KKTC Tatlısu Belediye Başkanı’ndan Medipol’e ziyaret

03.03.2017

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Tatlısu Belediye Başkanı Ali Hayri Orçan, birtakım temaslarda bulunmak üzere Medipol Üniversitesi’ni ziyaret etti.

de9-f12f644a5b99-12a.jpg

Medipol Üniversitesi’ni ziyaret eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Tatlısu Belediye Başkanı Ali Hayri Orçan, Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Dikbaş ile bir araya geldi. Orçan’a ziyaretinde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müge Şevketoğlu da eşlik etti. Ziyarette Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile akademik, bilimsel ve kültürel işbirliği kapsamında yapılan “Arkeopark Projesi”nin detayları görüşüldü. Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyelerinin tasarımını yapacağı proje ile Tatlısu Çiftlikdüzü Mevkii’ndeki sit alanına yönelik kullanım programları tespit edilecek. Proje ekibinde Yrd. Doç. Dr. Gülhan Benli, Yrd. Doç. Dr. Adil Kasapseçkin, Yrd. Doç. Dr. Zulal Nurdan Korur, Yrd. Doç. Dr. Aysun Ferrah Güner, Yrd. Doç. Dr. Pelin Karaçar, Öğr. Gör. Mine Çağlar ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 2. Sınıf öğrencileri Gözde Nur Silik ve Kübra Aydoğdu yer alıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:56