Sağlık Yöneticileri Günü kutlandı

16.12.2016

Sağlık Yöneticileri Günü etkinliği, akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla Medipol Üniversitesi’nde yapıldı.

7557-454a-a2d0-6302d6f4f66a-Saglik_Yoneticileri_Gunu.JPG

Sağlık Yöneticileri Günü, Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Kulübü’nün (MEDSAY) düzenlediği bir etkinlikle kutlandı. Kavacık Kuzey Yerleşkesinde gerçekleşen etkinliğe akademisyenler, öğrenciler ve bazı konuklar katıldı. Etkinlikte açış konuşmalarını, Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeter Demir Uslu ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacer Özgen Narcı’nın da aralarında olduğu öğretim üyeleri yaptı. Etkinlikte ayrıca Medipol Üniversitesi Hastanesi Resmi İşlemler ve Ruhsatlandırma Sorumlusu Oluş Alkan, sağlık yöneticisinin mesleğe yönelik sorumlulukları ve geçmişten geleceğe sağlık hizmetleri hakkında bir konuşma yaptı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 08:52