Medipol Üniversitesi ile Ulusal Karazin Kharkiv Üniversitesi arasında işbirliği

12.12.2016

Ukrayna'ya giden Medipol Üniversitesi heyeti Ulusal Karazin Kharkiv Üniversitesi ile eğitim işbirliği protokolü imzaladı.

2a1-ba04-ee2fef48c576-Ukrayna_Ziyaret_Medipol.JPG

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Medipol Üniversitesi Hastanesi İşletme Direktörü Özer Koca ve Kurumsal Pazarlama ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Koordinatörü Uygar Üstün’ün de aralarında olduğu Medipol heyeti Ukrayna’da bir dizi temaslarda bulundu. Ulusal Karazin Kharkiv Üniversitesini ziyaret eden heyet, Rektör Yuriy Kholin ve Rektör Yardımcısı Nazyrov Zarif ile görüştü. Görüşmede heyetler iki üniversite arasında gerçekleştirilecek eğitim işbirliği konuları hakkında protokol imzaladı. Ukrayna Ulusal Karazin Kharkiv Üniversitesi Rektör Yardımcısı Nazyrov Zarif ve beraberindeki heyet önceki ay İstanbul’a gelerek Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ı ziyaret etmişti.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 08:53