Medipol öğrencileri Dünya Enerji Kongresi’ne katıldı

10.10.2016

Medipol Üniversitesi’nin desteklediği Geleceğin Bilimi Platformu üyesi öğrenciler, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen 23. Dünya Enerji Kongresi’ne katıldı. 13 Ekim’e kadar devam edecek olan ko..

b-bc8103b36947-Dunya_Enerji_Forumu_23.jpg

Mayıs 2016’da düzenledikleri Geleceğin Bilimi Forumu ile adlarından söz ettiren Medipol Üniversitesi destekli Geleceğin Bilimi Platformu üyesi öğrenciler, İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde gerçekleşen 23. Dünya Enerji Kongresi’ne katılıyor. Enerji dünyasının gözünün çevrildiği kongrede 70’in üzerinde ülkeden global enerji sektörüne yön veren 250 isim konuşmalar yapacak. Kongreye katılan Medipol öğrencileri fuar alanında açtıkları stant ile gerçekleştirdikleri projeleri misafirlere anlatıyorlar. Öğrenciler ayrıca “Enerji Atölyesi” kapsamında üzerinde çalıştıkları bir dizi projeleri de büyük enerji şirketi temsilcileriyle görüşme imkânı sağladı. Medipol öğrencileri 13 Ekim’e kadar kongrede yer alacak.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:31