İstanbul Yaz Akademisi Medipol’de başladı

11.08.2016

Arap ülkelerinden öğrenciler için düzenlenen İstanbul Yaz Akademisi, uluslararası tanınmış isimlerin katılımlarıyla Medipol Üniversitesi’nde başladı.

bul_Yaz_Akademisi.jpg

Medipol Üniversitesi Medipolis Araştırma Merkezi ve Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) işbirliği ile düzenlenen İstanbul Yaz Akademisi Haliç Yerleşkesinde başladı. 19 Ağustos’a kadar devam edecek olan program Arap ülkelerinden öğrenciler için düzenlendi. Uluslararası tanınmış isimlerin de yer aldığı program 8 farklı ülkeden 60’ın üzerinde öğrencinin katılımlarıyla gerçekleşiyor. Açılış konuşmasını Medipol Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bekir Berat Özipek’in yaptığı programda ilk dersi T.C. Başbakan Başdanışmanı Ömer Faruk Korkmaz verdi. Bugüne kadar Filistin’den Abdullah Marouf, Suriye’den Mutia Butain’in dersler verdiği program Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Yrd. Doç. Dr. Hatice Deniz Genç ile Mısır’dan Ayman Nour ve Katar’dan Abdurrahman Yusuf ve Türkiye’den Halit Bekiroğlu’nun vereceği derslerle tamamlanacak. Program 19 Ağustos Cuma günü öğrencilere verilecek sertifikaların ardından sona erecek.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:11