Prof. Aydın’ın proje yürütücüsü olduğu “Büyük İstanbul Tarihi” kitabı tanıtıldı

20.06.2016

Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın’ın proje yöneticisi olduğu “Antik Çağdan XXI. Yüzyıla Büyük İstanbul Tarihi” isimli kitap Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldı..

3-4c4f-9afb-5c37438f1b44-Buyuk_Istanbul_Tarihi.jpg

Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın’ın proje yürütücüsü olduğu, editörlüğünü ise Coşkun Yılmaz’ın yaptığı “Antik Çağdan XXI Yüzyıla Büyük İstanbul Tarihi” isimli eser, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cemil Reşit Rey Konser Salonu’nda tanıtıldı. Törene Erdoğan’ın yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş da katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. ve İSAM işbirliğiyle hazırlanan kitap, İstanbul’u topoğrafyası, mimarisi, dini, sosyal hayatı, yönetimi ve iktisadi hayatıyla bir bütün olarak ele alıyor. İstanbul’un tarihine bütünlüklü bir bakış kazandıran 10 ciltlik eseri, alanın uzmanı 270 akademisyen kaleme aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:34