Alp ve Güzel geleceğin bilim dünyasında gençliğin yerini anlattı

08.06.2016

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Talip Alp ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Manisa’nın Demirci ilçesinde öğrencilerle buluştu.

b-449a-aad5-2d48d1d76e25-Talip_Alp_Mustafa_Guzel_soylesi.jpg

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Geleceğin Bilim Dünyasında Gençliğin Yeri" başlıklı konferans, 7 Haziran 2016 günü Manisa’nın Demirci ilçesinde gerçekleştirildi. Demirci Ticaret ve Kültür Merkezindeki programa Kaymakam Atila Kantay, Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yangın, daire amirleri ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Yıldız yaptı. Açılış konuşmasının ardından TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanı Dr. Ahmet Uludağ bir konuşma yaptı. Uludağ'ın ardından konuşan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Talip Alp, bilim dünyasında Türk-İslam medeniyetinin yerini anlatı. Tarihe özel bir merakı olduğunu söyleyen Alp, gelecek nesillerimizin bilgili ve donanımlı bir şekilde yetişmeleri için mutlak surette tarihe ilgi duymalarını, kitaplardan ve kaynaklardan yararlanmalarını söyledi. Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel de Medipol Üniversitesindeki eğitim ve araştırma olanaklarını anlattı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:36