Azerbaycan heyeti Rektör Aydın’ı ziyaret etti

13.05.2016

Azerbaycan Tıp Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Geray Geraybeyli ve Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler Müdürü Dr. Samir Abdullayev, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ı ziyaret etti.

9-ce64-4d5e-8444-ebca032cda68-Azerbaycan_Tip_Uni_Ziyaret.JPG

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Azerbaycan Tıp Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Geray Geraybeyli ve Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler Müdürü Dr. Samir Abdullayev’i makamında ağırladı. 12 Mayıs Perşembe günü Kavacık Kampüsünde gerçekleşen toplantıda iki üniversite arasında ortak bir müfredat hazırlamaya yönelik öğrenci ve akademisyen değişimi konuları görüşüldü. 1 saat süren toplantıda ayrıca iki üniversite arasında geleceğe yönelik çift diploma uygulaması süreci hakkında da başlıklar masaya yatırıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:56